dårlig blogging

16.07.2012 // kl.20:05 // Blogg // Ingen kommentarer

heihei! 
Dårlig blogging for tiden, haha ... men det er fordi det er sommerferie og fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid :)
Uka sommerferien kom tom til meg og skulle være hos meg i en uke før vi dro til rendalen, den uka gikk til og fikse ting og ordne ting osv før vi reiste, mandag 9/07 reiste vi til rendalen pappa og ellen og dem dro tidlig på morningen mens jeg og Tom måtte vente på dal, siden vi skulle sitte på med tanta mi.. vi ble henta rundt halv 3, og da var vi framme i rendalen rundt 5 eller 6! 
Den uka i rendalen var heerlig bare og slappe av og være med familien og ikke minst kjærsten ♥ Den uka vi var i rendalen var det sånn grendefestival og det vil si at det var tivoli, sånne boder og fest på fredag og lørdag! også var vi vært en del og fisket osv :) 
Jeg, Tom og Fetteren min Emil dro opp en liten tur på fredag på festen som var der og bare sto uttafor og snakket med folk :) 
Her er noen bilder: 

igår kom vi jo hjem i fra rendalen! 
Så i dag har vi bare slappet av og kjøpt basseng,og fylt opp det med is kaldt vann :) også har vi kjørt Tom hjem :(
Blir uvant og ikke sove ved siden han, nå som jeg har vært med han nesten 3 uker... Men jeg ser han heldigvis om 4 dager for da reiser jeg til sverige og skal være der med familien hans i 1 uke :) det gleder jeg meg kjempe masse til, så det blir koselig og bare slappe av med de ♥
Her er noen bilder vi tokk idag: 

Nå skal jeg hoppe i dusjen også skal jeg se litt på tv, så skal jeg nokk legge meg :) 
blogges  


 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits